Proiectul Mă Implic pentru Mureș este o inițiativă civică a JCI Târgu-Mureș apărută în mod firesc și solidar, în condițiile răspândirii infecției cu SARS-COV 2.

În parteneriat cu Crucea Roșie Mureș, ne-am unit forțele și am inițiat campania de strângere de fonduri prin donații, pentru a ajuta persoanele vulnerabile fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, precum și persoanele fără venituri în aceste vremuri de grele încercări. Împreună, am făcut apel către cetățenii mureșeni să sprijine persoanele și familiile izolate pe durata situației de urgență cauzată de COVID-19.

Având în vedere riscul ridicat de contaminare, am găsit ca unică soluție viabilă de întrajutorare donațiile în bani, precum și donațiile de către persoanele juridice a unor produse de protecție a voluntarilor și beneficiarilor – mănuși, măști, halate de protecție, produse de curățenie și dezinfectanți, precum și sponsorizările sau donațiile de produse alimentare de către comercianți – făină, paste, orez, ulei, zahăr, conserve, produse de igienă personală.

Voluntarii de la Crucea Roșie Mureș s-au asigurat că produsele au ajuns la familiile izolate, fără a periclita viața voluntarilor și a familiilor.

#MăimplicpentruRomânia #MăimplicpentruMureș #WeAreInThisTogether #StopCOVID19 #JCIstăAcasă