MaImplicpentruMures

Proiectul Mă Implic pentru Mureș este o inițiativă civică a JCI Târgu-Mureș apărută în mod firesc și solidar în condițiile răspândirii infecției cu COVID19.

În parteneriat cu Crucea Roșie Mureș ne-am unit forțele și am inițiat campania de strângere de fonduri prin donații pentru a ajuta persoanele vulnerabile fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, precum și persoanele fără venituri în aceste vremuri de grele încercări.

Împreună facem un apel către cetățenii mureșeni să sprijine persoanele și familiile izolate pe durata situației de urgență cauzată de COVID-19.

Întrucât riscul de contaminare este ridicat, în urma analizei efectuate am găsit ca unică soluție viabilă de întrajutorare donațiile în bani de către persoane fizice și juridice, precum și donațiile de către persoanele juridice a unor produse de protecție a voluntarilor și beneficiarilor cum ar fi mănuși, măști, halate de protecție, de unică folosință sau reutilizabile, produse de curățenie și dezinfectanți, precum și sponsorizările sau donațiile de produse alimentare de către comercianți – făină, paste, orez, ulei, zahăr, conserve, produse de igienă personală.

Cum poți să te implici și tu?
Poți să asiguri alimente și produse de bază pentru 1, 2 sau 4 persoane.

Donează: Detalii de plată:
25 lei – 1 persoană Asociaţia JCI ACTIVE CITIZENS MUREŞ
50 lei – 2 persoane IBAN: RO75 BTRL RONC RT03 4753 9801
100 lei – 4 persoane Swift: BTRLRO22

Voluntarii Crucii Roșii Mureș se vor asigura că produsele ajung într-adevăr la familiile izolate care au nevoie de acestea, fără a periclita viața voluntarilor și a familiilor.

Persoanele juridice care dețin produse din categoriile celor menționate mai sus ne pot contacta la adresa petru.luncan@jcimures.ro pentru mai multe detalii legate de distribuirea acestora.

De asemenea vă recomandăm să stați în case, să evitați pe cât posibil contactul cu alte persoane și să părăsiți domiciliul sau reședința doar în caz de urgență sau necesitate.

Echipa JCI Târgu-Mureș vă mulțumește pentru implicare!

#MăimplicpentruRomânia #MăimplicpentruMureș #WeAreInThisTogether #StopCOVID19 #JCIstăAcasă