Pages Navigation Menu

JCI Targu-Mures

Sprijinim dezvoltarea tinerilor intreprinzatori!

JCI Targu Mures, infiintat inca din anul 2009, are ca principal scop crearea unui cadru propice in care profesionisti si antreprenori, din diverse domenii de activitate, sa-si consolideze experienta, sa se dezvolte, sa-si extinda reteaua de contacte profesionale si sa se simta bine intr-un cadru prietenos si non-formal.

Din cele patru directii stabilite la nivel national si international (afaceri, dezvoltare personala, relatii internationale, responsabilitate fata de comunitate), prin programele pe care le organizeaza JCI Targu-Mures isi propune sa se axeze pe doua dintre ele: Dezvoltare individuala si Afaceri.

In selectarea acestor doua arii de actiune, am pornit de la premisa ca fiecare om trebuie sa investeasca in el, in dezvoltarea sa, pentru a se forma ca lider al viitorului, iar lansarea unei afaceri prin care sa contribuie la mediul de afaceri local este o etapa fireasca a dezvoltarii sale.

Pe de alta parte, sloganul dupa care ne ghidam zi de zi “Be better!” ne indeamna sa ne autodepasim, sa ne dorim sa facem lucrurile mai bine chiar daca gestionam o afacere sau suntem specializati pe anumite domenii de activitate.

Membri nostri

Echipa JCI Targu Mures  e in general formata din tineri profesionisti, manageri si antreprenori cu varsta intre 25 si 40 de ani, care-si asuma un rol activ in dinamizarea mediului de afaceri muresean si care, prin proiectele derulate, aduc schimbari pozitive in comunitate.

Membrii JCI pot să manifeste iniţiativă, să îşi demonstreze capacităţile de gestionare şi realizare a proiectelor şi, nu în ultimul rând, să se distreze alături de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori.