ILMH Editia 12 - Infotext

Poate că una dintre cele mai mari satisfacții pe care ți le poate oferi viața este aceea de a te simți util în societatea din care faci parte. Pornind de la ideea că fiecare dintre noi are responsabilitatea comună, dar totuși individuală, să aleagă să trăiască mai împlinit, mai frumos, mai sănătos, s-a născut proiectul I Love My Health care a ajuns deja la cea de a XII – a ediție. Pe parcursul acestor luni, începând cu februarie a anului trecut, s-au organizat 11 evenimente în cadrul cărora s-a colaborat cu nutriționiști, sportivi și psihologi bine ancorați în ceea ce înseamnă arta actuală de a trăi în echilibru, motiv pentru care ediția aniversară are ca temă o sinteză a ceea ce s-a petrecut până acum, și anume: „Sănătatea în echilibru”.

O parte dintre acești invitați, care ne-au demonstrat și în edițiile precedente că sunt îndrăgostiți de munca lor și că își doresc să contribuie la înfrumusețarea lumii în care trăiesc, vor fi prezenți și de această dată. Astfel că dr.Adrian Alecu, terapeut Bowen Ruxanda Radu, nutriţionist Monica Sânpălean, psiholog Simona Ciff, nutriţionist Liana Conțiu, psihoterapeut pozitivist Oana Cueşdeanu, nutriţionist Cristina Dobrin, antrenor personal Dani Pavel, scriitoare și consultant al mediului de afaceri Carmen Ungureanu, nutriţionist Alexandra Opriş și antrenor personal Etelka Molnar sunt speakerii ce ne vor inspira prin expunerea propriilor experiențe, ne vor oferi sfaturi practice și vor încerca să răspundă la întrebările care ne privesc.

Vă așteptăm joi, 25 februarie de la ora 17.30 la Hotel Grand Târgu-Mureș, Sala Mare, etajul 3 să aniversăm împreună prețioasele motive pentru care viața înseamnă să știi să te bucuri! Rezervarea biletelor care beneficiază de un preț promoțional se poate face până la data de 18 februarie inclusiv. Locurile sunt limitate, așa că asigură-te din timp că vei avea unul la evenimentul prin care investeşti în starea ta de bine!

Echipa JCI Târgu-Mureș, alături de toți colaboratorii, urează proiectului inspirațional I Love My Health mulți și îmbucurători ani înainte!