Martie este despre dragoste, iar primăvara este despre magia seninătății – poate cel mai important și mai dificil lucru de atins, într-o viață de om. Pentru a celebra așa cum se cuvinte acest moment aparte din an, I Love My Health abordează subiectul “curățeniei”. Al “curățeniei de primăvară” din perspectiva purificării organismului.

Curățenia în plan mental, spiritual și fizic se aseamănă mult cu marea curățenie pe care o efectuăm în casele proprii, odată cu schimbarea anotimpurilor. Tot așa, pentru a face loc noului în sfera inimii și minții noastre, trebuie să punem lucrurile în ordine privind stilul de viață pe care îl practicăm. De fiecare dată când renunțăm la un obicei despre care știm că nu ne aduce foloase, ori atunci când eliminăm ceva care împovărează inutil bagajul pe care zilnic îl purtăm, facem mai mult spațiu în interiorul propriei persoane. Ce rol are acest spațiu gol creat? Este punctul nostru de sprijin, este primul pas major făcut înspre atingerea seninătății.

Vă așteptăm joi, 31 martie, începând cu orele 17.30, la Hotel Grand Târgu- Mureș, sala Cazino, pentru a petrece împreună clipe cu rost și voie bună în cadrul unei noi ediții a I Love My Health. Ca și speakeri ne vor onora cu prezența: Nutriţionist dietetician – Monica Sânpălean, Psihoterapeut pozitivist – Oana Cueşdeanu și Antrenor personal – Vlad Ronea.

Da, martie ne oferă flori și mărțișoare, însă lunile ce-i urmează ne pot dărui lucruri pe care nu le vom uita niciodată. Trebuie doar să ne îngrijim să le dorim suficient și să facem ceva în privința asta. Să investim în noi.

Vă dorim o primăvară simplă și frumoasă, dragii noștri prieteni!

Echipa I Love My Health

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.