Ai grijă de sănătatea ta? Cât de mulțumit ești de stilul tău de viață? Consideri că este loc de mai bine?

Întrucât ne iubim sănătatea și ne dorim să asimilăm cât mai multe informații, să învățăm cum putem deprinde un stil de viață sănătos am ajuns cu pași repezi la ediția a IV-a a proiectului I Love My Health!
ILMH Editia 4 - Infotext

I love my Health este un nou proiect marca JCI Tîrgu-Mureș care își propune să prezinte o serie de noțiuni practice și exemple utile ușor de aplicat în viața cotidiană a fiecăruia. În demersul nostru vom colabora cu: nutriționiști, sportivi de performanță și psihologi.
[box type=”info”]
Te așteptăm la a IV-a ediție joi, 28 Mai, începând cu ora 17,00 la Hotel Apollo Wellness Club.

Alcalinizarea este următoarea temă abordată după ce am învățat multe lucruri interesante și practice despre Detoxifiere în cadrul edițiilor trecute.

Sunteți curioși să aflați mai multe informații despre Alcalinizare și rolul ei asupra organismului prin nutriție, mod de gândire și sport?

Alexandra, Ruxanda si Etelka ne vor potoli setea de cunoaștere și ne vor iniția în secretele alcalinizării.

Înscrieți-vă cât mai repede pentru a profita de oferta Early Bird și pentru a vă asigura locul la acest atelier de sănătate.

Suntem nerăbdatori cu toții să vedem cu ce rețetă raw-vegan ne va surprinde papilele gustative Corina Pastor de data aceasta. 🙂

Și, bineînțeles, așa cum v-am obișnuit și până acum, tombola cu premii surpriză va fi nelipsită!
[/box]

Pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți te invit​ă​m s​ă​ ne dai like la pagina de facebook și s​ă​ accesezi pagina web unde găsești mai multe informa​ț​ii despre proiect și articole utile despre un stil de via​ță s​ă​n​ă​tos​.​