Grand

Grand Hotel Târgu Mureș

Grand Hotel Târgu Mureș – locul care dezvăluie confort în multe feluri

Modul în care alegem să ne prezentăm prima oară, vorbește despre noi. Specialiștii au conchis că, pentru a repara o primă impresie nefavorabilă, avem nevoie de încă 19 întâlniri! Această tendință am putea-o extinde cu ușurință de la oameni la locuri, nu-i așa? Odată ce pragul îi este trecut, Grand Hotel Târgu – Mureș este locul care se recomandă din start ca o gazdă primitoare, astfel că revii nu pentru a-i da o a doua șansă, ci pentru că de bun și curat la toți se-ntâmplă să ni se facă dor.

Indiferent de scopul vizitei, Grand Hotel Târgu–Mureș ne imersează în interiorul unei palete generoase de oferte care ne antrenează simțurile, dacă scopul prezenței noastre este relaxarea, sau ne susține cu profesionalism responsabilitățile asumate la job, în cazul în care motivul pentru care am ales să apelăm la aceste servicii este organizarea conferințelor sau a altor întâlniri de gen.

Aflat în miezul Târgu-Mureșului, are ca vecini Primăria, Parcul Central, Cetatea Medievală și Palatul Culturii, fapt care îl face ideal pentru o ședere memorabilă a acelor oaspeți care doresc să viziteze în detaliu reședința județului Mureș.

Acum și oricând, raționamentul de la care pleacă politica de funcționare a acestui spațiu este atmosfera caldă tradusă prin personal primitor, spații generoase și un pachet de servicii bine pus la punct.

Hotelul se evidențiază prin cele 104 camere spațioase în care, fie că ești oaspete singur sau alături de un coleg, fie că ai ales să petreci momente frumoase alături de partener și familie, vei fi întâmpinat de o atmosferă caldă și potrivită nevoilor așteptate. Mobilierul modern înconjurat de texturi în culori calde ale materialelor folosite în decorațiuni, precum și paturile care te îmbie la odihnă, asigură o atmosferă relaxantă la care se adaugă vederea panoramică remarcabilă a orașului.

Restaurantul-bar din incinta hotelului combină stilul clasic cu cel romantic, gastronomia complexă și muzica de calitate reușind până acum să vină în întâmpinarea celor mai sofisticate gusturi și așteptări. O consecință a acestor standarde este amploarea cererilor privind organizarea de evenimentelor importante în viață: petreceri de nuntă și chiar și de botez.

Pentru acei oaspeți care doresc să combine șederea într-un oraș frumos cu alte activități adiacente, sunt realizate pachete de servicii care includ spre exemplu vânătoarea și pescuitul, alături de personal calificat și în perimetre autorizate, trasee legendare în zone cu tradiții arhitecturale, gastronomice și ale meșteșugurilor locale precum și alte excursii organizate la cerere pe multe alte subiecte de interes.

O altă nișă prin care Grand Hotel Târgu-Mureș se remarcă sunt acele “cadouri de răsfăț” pentru zilele importante din viața fiecăruia sau pentru acelea în care noi toți sărbătorim momente deosebite în an, cum ar fi: Petreceri de Revelion și de Crăciun destinate corporațiilor, dar și grupurilor restrânse de prieteni sau familiei, weekenduri romantice destinate cuplurilor cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie, Valentine’s și Dragobete, dar și lunch-uri pentru organizații sau cine festive pentru alte tipuri de aniversări.

Deviza „Live in grand style!” a Grand Hotel Târgu-Mureș concluzionăm astfel că este respectată cu profesionalism, cumsecădenie și generozitate. Ori de câte ori ne aflăm într-un asemenea loc, unul ce insuflă armonie, singurul timp în care ne dorim să fim este cel prezent. Ar fi bine ca, măcar din când în când, să îndeplinim acest criteriu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *