Gabriel Uifălean este unul dintre tinerii remarcabili ai societăţii române şi al judeţului nostru. Încă din timpul facultăţii şi-a dorit să aducă o schimbare în mentalitatea tinerilor din jurul lui, astfel, implicându-se în formarea lor prin diferite organizaţii studenţeşti şi prin exemplul pe care el îl dă celor din jur.

În anul 2016, după un concurs strict, desfăşurat în mai multe etape, el a ajuns să fie unul dintre cei 2 reprezentanţi de tineret ai României la ONU. Aici, împreună cu ceilalţi reprezentanţi ai statelor membre a ajutat la îmbunătăţirea imaginii tinerilor din România la nivel global şi a prezentat punctul de vedere al acestora la nivel global.

Prin multitudinea de activități de voluntariat în care Gabriel s-a implicat, el a dovedit că este interesat să contribuie la dezvoltarea comunității din care face parte. Fie că vorbim de activități caritabile, proiecte academic sau evenimente destinate dezvoltării tinerilor, el și-a arătat dorința de a prelua inițiativa și de a se implica activ în realizarea lor. A căutat constant noi oportunități în care să se implice, ajungând să fie membru în cadrul mai multor organizații și să participe ca voluntar la o gamă variată de evenimente. A ales să își dedice timpul în special activităților orientate către tineri, care să îi ajute pe aceștia să își însușească și să își dezvolte competențe, precum și să își croiască un drum în educație sau carieră (ex. participarea la RIUF, Târgul de Cariere, simulările/conferințele academice, training-uri etc.).

Mulțumim Direcției Județene de Sport și Tineret pentru sprijinul financiar acordat acestui proiect!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.