Future Business Man – Curs de antreprenoriat pentru startup-uri

Marți, 18.10.2016, începând cu ora 18:00 invităm la Sala Cazino a Hotelului Grand persoanele dornice să își întemeieze propria afacere pentru a participa la prima ediție a programului Future Business Man. Dacă doriți să deveniți antreprenor și considerați că aveți nevoie de mai multe informații înainte de a vă aventura în lumea afacerilor, noi vă oferim o serie de training-uri și workshop-uri susținute de specialiști care vă vor îndruma pas cu pas prin toate etapele creării și administrării unei firme.

În cadrul acestei prime ediții Marius Pop, unul din trainerii Future Business Man, vă va oferi informații esențiale din domeniul marketing și vânzări. Marius a lucrat şi lucrează de ani de zile în dezvoltarea de startup-uri şi la rândul lui şi-a pornit propria afacere din apartamentul părinților săi, care a devenit un business de succes.

Considerăm că multe persoane au idei bune de afaceri dar nu dispun de setul corespunzător de unelte pentru a le pune în practică. Noi ne propunem să vă fim alături și să vă oferim ceea ce aveți nevoie pentru a mări considerabil șansele de reușită ale afacerii tale.

Pentru înscrieri la sesiunea gratuită Future Business Man vă rugăm să vă Înscrieți până la sfârșitul acestei seri completând următorul formular.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.