Food Waste Combat – conștientizarea copiilor

Primii pași au fost făcuți. Vă mulțumim pentru că v-ați alocat câteva minute din timpul dumneavoastră și ați completat sondajul nostru privind depistarea problemelor de risipă alimentară.
Părerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, fiind punctul de pornire în acțiunile noastre viitoare.

Rezultatele parțiale deja conturează nevoia de informație în domeniu și accesul la materiale. Cel mai surprinzator însă, este faptul că 38% din respondenți respectiv 34%, au declarat că și-ar schimba comportamentul alimentar dacă semenii lor ar face la fel (puterea exemplului), respectiv dacă ar fi constrânși.

Centralizarea datelor furnizate este în curs, urmând să le facem publice în newsletterul lunii noiembrie.

Acțiunile în cadrul proiectului ”Combaterea risipei alimentare” continuă.

Prima dintre acestea va consta în conștientizarea copiilor asupra a ceea ce este risipa alimentară, cum ne efectează ea și comportamentul responsabil în acest domeniu, prin ore teoretice și practice, jucându-ne. Aceste activități vor fi realizate de studenții și masteranzii Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș – Nutriție și Dietetică, cu care JCI Tîrgu Mureș va intra în parteneriat, împreună cu Asociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND).

Grupul țintă al acestor activități sunt copii din clasa pregătitoare și clasele I-IV din școli , repectiv grupa mare din grădinițe.

În cazul în care doriți ca și copii dumneavoastră să participe la aceste activitați, puteți să ne scrieți la adresa contact@jcimures.ro.

Următoarele acțiuni vor fi anunțate în perioda ce va urma.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.