Echipa Zâmbete în dar împreună cu Zumba cu D.D. și Zumbărețele au pregătit un nou flash mob caritabil în spiritul Sfintelor Sărbători de Iarnă.

De data aceasta vă așteptăm cu mic cu mare, pe data de 14 Decembrie, de la ora 19:30 în incinta Promenada Mall pentru a vedea armoniosul dans al zumbărețelor dar în special pentru a dărui zâmbete copiilor din centrele de plasament din Târgu Mureș!

Împreună cu tine vom reuși să dăruim multe zâmbete și bucurii sufletelor care din nefericire nu au șansa de a avea un Crăciun în familie! Ce poți face este să pregătești un cadou de crăciun pentru un copil iar noi ne asigurăm că acesta va ajunge la un copil din centrele de plasament.

Donațiile pot consta în alimente neperisabile, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, cărți, obiecte practice și bani.

Proiectul Zâmbete în dar fondat în anul 2015 este un proiect care urmărește sprijinirea materială a centrelor de plasament din județul Mureș cât și implicarea comunității în dezvoltarea și educația copiilor din cadrul acestora.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.