Fii parte din echipa noastră!

JCI_recruitment_2016

Vino să dezvoltăm comunitatea împreună!

Nu contează cum te văd ceilalți sau cum arată viața ta în prezent, contează cum știi că ești sau cum știi că ai vrea și ai putea să devii. Oamenii fac locul! Echipa JCI Târgu-Mureș caută oameni de treabă pentru a face din comunitatea mureșeană un loc de izbândă.

Vă așteptăm pe doritorii curioși, marți, 15 martie de la ora 18.30 la Hotel Grand, Sala Cazino pentru a ne cunoaște mai bine.

Ce te poate învăța JCI Târgu- Mureș despre omul care ai vrea să devii

Fiecare dintre noi ne aflăm, zi de zi, într-un carusel al responsabilităților care a ajuns să ne domine nu numai viața, ci și firea. Suntem tot mai irascibili, mai demotivați și mai însingurați. Muncim fără să ne identificăm cu ceea ce facem, menținem relații de prietenie sau de iubire alături de oameni lângă care am ajuns să ne simțim străini, mâncăm pe fugă, dormim puțin și singurul sport pe care îl facem este acela de a sări peste aproape toate lucrurile care au însemnătate pentru noi. Deși, dacă e să fim sinceri, oare când am căzut ultima oară pe gânduri în ceea ce privește aceste lucruri? Lista e scurtă și profundă sau, din contră, una lungă și spectaculoasă? Oricum ar fi, nu e prea târziu să facem niște print-screen-uri ale propriilor suflete, interese și visuri. Măcar să le avem în cazuri de urgență…

Dacă te-ai regăsit în tot ceea ce ai citit mai sus, iar mintea ta deja trage semnalul de alarmă al unei schimbări; dacă constați că lumea este cum este, dar asta nu înseamnă că așa ar trebui să fie; dacă vrei ca din această cauză să fii și tu promotorul unor schimbări în bine a comunității în care trăiești, atunci considerăm că ești un bun candidat pentru a te alătura echipei JCI Târgu-Mureș! Căutăm oameni muncitori, disciplinați, motivați de propriile eșecuri și doritori de a aduce îmbunătățiri vieții lor personale și profesionale, influențându-i, desigur, în bine și pe cei din jur.

A fi voluntar în sprijinirea unor cauze în care crezi nu este doar o alegere, ci este un stil de viață! Acest lucru înseamnă timp, implicare și emoție; înseamnă oportunitatea de a cunoaște oameni ale căror principii și direcție seamănă cu a ta; înseamnă să te scuturi de indiferență, de oboseli cronice și de gânduri ineficiente pentru a realiza ceva constructiv!

Suntem în căutarea de tineri ca noi: capabili, optimiști, puși pe treabă, frumoși mai ales atunci când îi întorci pe dos, creativi și, după cum se observă, deosebit de modești. 🙂

Lidia Maria Laszlo

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.