EduClub

“Suntem o parte a tot ceea ce citim” –  Theodore Roosevelt

Echipa JCI Târgu Mureș invită târgumureșenii și în acest an la întâlnirile EduClub. În cadrul lor se vor urmări proiecții de documentare și se vor citi cărți pe teme precum economie, dezvoltare personală, politică, psihologie, istorie, științe ale naturii, beletristică ș.a. (în funcție de preferințele grupului) pe baza cărora se vor purta discuții și împărtăși opinii.
De asemenea, în urma vizionări documentarului vom testa atenția participanților printr-un quiz rapid legat de documentarul vizionat. Câștigătorul quiz-ului va primi ca premiu o carte! Intrarea la evenimentele JCI EduClub este liberã.

Primul eveniment EduClub din acest an a avut loc în data de 7 februarie, la The Backstage.
Pentru aceastã întâlnire am citit cartea intitulatã Cele 15 legi supreme ale dezvoltãrii personale de John C. Maxwell. Am avut o invitatã specialã: Katona Noémi, trainer John Maxwell. Noémi ne-a vorbit despre fiecare dintre cele 15 legi ale dezvoltãrii personale, oferindu-ne posibilitatea de a discuta si a împãrtãsi experientele relevante. Am povestit despre reusite si esecuri, frici si sperante. Am aflat de exemplu de la un participant care a decis sã accepte o provocare din carte, cât este de greu sã gãsim 100 de caracteristici pozitive despre noi însine. Pare chiar imposibil! Însã cu ajutorul prietenilor a reusit sã treacã de acest prag.
Aceastã carte este cu sigurantã o carte care se citeste si se reciteste din moment ce contine multe exercitii si sfaturi utile.

A doua editie EduClub din acest an va avea loc în data de 6 martie la InnoWork de la 18.30 Vom vorbi despre cartea noastrã preferatã si vom viziona documentarul lui Leonardo DiCaprio intitulat Before the Flood. Intrarea este liberã. Vã asteptãm cu drag!