Echipa Food Waste Combat vă invită Marți, 20 septembrie la proiecția filmului Just Eat It, în incinta terasei GOKART RACING! Filmul realizat în anul 2014, durează o oră și cincisprezece minute și dezbate problema risipei alimentare.

„Cu toții iubim mâncarea. Ca o societate, devorăm nenumărate spectacole de gătit, reviste culinare și bloguri despre mâncare. Deci, cum este posibil să aruncăm aproape 50% din ea la gunoi? Regizorii și iubitori de alimente Jen și Grant se aruncă cu capul în problema deșeurilor de la fermă, la vânzare cu amănuntul, tot drumul până la propriul lor frigider. După ce au prins imaginea a miliarde de dolari de mâncare bună, care este aruncat în fiecare an, în America de Nord, aceștia se angajează să renunțe la cumpărături și să supraviețuiască numai pe alimente aruncate. Ceea ce ei găsesc este cu adevărat șocant.” – Anonim

Dacă ești curios/curioasă să vezi cum se termină experimentul celor doi tineri curajoși din film și ai vrea să afli mai multe despre risipa alimentară și ce poți face tu pentru a o evita sau reduce alăturate nouă!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.