Aflată aproximativ la început de carieră, Diana posedă o mentalitate și o voință extrem de matură și de puternică, ce rareori se întâlnesc în oameni.
Prin voința ei puternică și prin auto-depășire a reușit să câștige un concurs de competențe antreprenoriale, în baza unui plan de afaceri bazat pe design și ateliere de creație în materie de decor și imprimate și să își pună visul în aplicare. A creat astfel un brand în materie de evenimente, în special nunți, dezvoltând concepte personalizate de la imprimate până la decor și organizare, diferite de la eveniment la eveniment, parteneriate cu branduri recunoscute în domeniu. Misiunea business-ului ei este de a ajuta comunitatea, iar în acest scop se asociază cu organizații studențești pentru a susține diferite proiecte și activități internaționale și locale. Pentu a încuraja tinerii să își continue studiile și să facă în același timp ceea ce le place, a investit în tineri studenți dornici să învețe în fiecare zi ceva nou.
Prin acțiunile și implicarea ei a dat dovadă că este un bun manager și un bun coordonator de evenimente, dezvoltând și conceptul ” Desculț în iarbă Târgu-Mureș” cu trei evenimente la care s-au adunat la fiecare ediție în medie 1000 de participanți.
Plăcerea și pasiunea ei pentru muncă, indiferent de tipul ei (fizică sau intelectuală), orele lungi și noptile nedormite pentru a duce un proiect sau un produs la bun sfârșit, și totodată capacitatea ei de a reuși să mențină acel proiect/produs la standardele ei înalte de calitate, în ciuda dificultăților sau a timpului scurt și a oboselii, o fac o persoană remarcabilă, un om care reușește să adune lumea în jurul ei, să-i motiveze să fie și să dea ce e mai bun din ei.

Mulțumim Direcției Județene de Sport și Tineret pentru sprijinul financiar acordat acestui proiect!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.