Corina Pastor Photography

Corina Pastor Photography – fotograf profesionist

Corina Pastor este un fotograf profesionist din Târgu-Mureș care îţi poate fi alături pentru a imortaliza amintirile minunate din viaţa ta prin fotografia de portret, logodnă, nuntă, gravide, nou-născuţi , zile de naştere şi alte  evenimente.

Corina Pastor Photography

Fotografia o pasionează pe Corina încă din liceu. Arhitect de meserie, ea consideră că arhitectura şi fotografia, pe lângă partea artistică, mai au un lucru în comun: amândouă oferă posibilitatea de a transmite o idee în mod universal, spre deosebire de scris şi vorbit care sunt dependente de limbaj.

Pentru a combina plăcutul cu utilul, Corina a absolvit un curs de fotografie în urmă cu 4 ani şi, de atunci, a fotografiat la diverse evenimente, printre care amintim: diferite evenimente organizate de JCI Târgu Mureş, TEDx Eroilor 2015, TEDx Târgu Mureş 2015, Startup Weekend Mureş 2015, nunţi, botezuri, zile de naştere şi alte evenimente. De asemenea, a fotografiat gravide şi nou născuţi, această latură a fotografiei fiind printre preferatele ei. Un alt mod de expresie al hobby-ului său este fotografia culinară, Corina fiind blogger şi fotograf pentru site-ul www.safiisanatos.ro.

 

Contact:

Corina Pastor

Nr. Tel.: 0749 058 338

E-mail: corina.singeorzan@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/CorinaPastorPhotography

Site: www.corinapastor.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *