CN_JCI_RO_14_logo

Conferinta Nationala JCI Romania

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a patru zile, de joi seara până duminică, la Buzau, și va reuni membri ai organizațiilor locale JCI și ai grupurilor de inițiativă, oameni din mediul privat (antreprenori și manageri), tineri lideri și cetățeni activi, traineri și speakeri din intreaga țara și din străinătate.

CN_JCI_RO_14_logo

În fiecare an, membri ai organizațiilor locale afiliate la JCI România, membri ai grupurilor de inițiativa din diverse orașe, parteneri şi simpatizanţi ai organizaţiei se întâlnesc în cadrul Conferinţei Naţionale, eveniment care reuşeşte să adune în mod constant 150 – 200 de participanţi. În cei 10 ani de până acum, JCI România a organizat în fiecare an astfel de evenimente, gazde fiind orasele Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Lugoj, Braşov, Timișoara.

Junior Chamber International (JCI) este o federație mondială a tinerilor lideri și antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, și peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5.000 de comunități locale din peste 100 de țări. Profilul membrilor JCI include intreprinzători, persoane cu profesii liberale, manageri, funcționari publici, cadre didactice, lideri ai societății civile etc.

Primii invitati confirmati pentru Conferinta Nationala JCI Romania care vor fi prezenti vineri sunt Marius Ghenea, Cristina Marinescu si Iulian Serban.

Mai multe detalii pe:

http://www.jciromania.ro/cn2014/