Pages Navigation Menu

Conferința JCI – Drumul spre succes

Când: Sambata, 12.11.2016, 10:00-14:00

Unde: Hotel Grand

Se spune că drumul spre succes este presărat cu multe obstacole. Cu toţii avem visuri, pe care dorim să le transformăm în realitate, doar că uneori ne lipseşte curajul, dedicarea şi perseverenţa pentru a le transforma în realitate. Este greu să faci faţă respingerilor, eşecurilor, criticilor fără să te abaţi de la drumul pe care l-ai ales. Dacă te întrebi care sunt secretele drumului spre succes, te invităm în data de 12 noiembrie 2016, la Conferinţa JCI să afli care a fost „Drumul spre succes” a unor persoane remarcabile. Acestea ne vor destăinui paşii pe care i-au parcurs în atingerea succesului, modul în care şi-au început cariera, obstacolele pe care le-au întâlnit şi cum au reuşit să treacă peste ele.

Speakeri :

Victor Gavronschi

Victor Gavronschi

Director General si Fondator al agentiei de marketing Loopaa

Experienta sa in marketing a inceput inca din Facultate, urmand o serie de pozitii profesionale, de la Asistent de Marketing, Specialist de Marketing, pana la pozitia de Director de Marketing al companiei Inter Cars, unul dintre cei mai mari distribuitori de piese auto din Europa de Est.

Implicat in mod activ in comunitatile locale de antreprenoriat si marketing, Victor a facut parte din Asociatia IAA Young Professionals Cluj inca din anul 2011, ocupand pozitii de Project Manager si Vice-Presedinte al organizatiei. In 2013, a decis sa puna bazele agentiei de marketing Loopaa, una dintre cele mai dinamice agentii din Romania la momentul actual, pe care o conduce din pozitia de Director General.


Marius Bogdan Pislariu

Marius Bogdan Pislariu

Co-fondator Nanoshine; Fondator Elefin; Fondator Perspective Management; Partener asociat “La fierărie”

Pasionat de inovații, având peste 100 de invenții, multe premiate național și international, a început din anul 2000, când în domeniul inovaților ,în România, nu erau prea mulți investitori și s-a lovit de multe obstacole. Este în permanentă căutare de modalități de a duce îmbunătățiri vieții, de aici, pasiunea lui pentru a dezvolta inovații utile. Deși s-a confruntat cu situații frustrante, în calea sa, precum investirea de timp, bani și cercetare pentru dezvoltarea de produse inovative, ca mai apoi inovațiile sale să fie „preluate ” de firme de renume, el nu a renunțat, și a continuat să creadă în ideile sale. În 2012 a reprezentat România la cel mai mare concurs de aplicații din lume, care s-a desfășurat în San Francisco. În 2015, compania fondată de el a fost nominalizată în Top 30 Innovative Romanian Companies. A câștigat EuroCloud Award România și de asemenea, a fost nominalizat în Top 3 EuroCloud Europe. A câștigat medalia de bronz, pentru invenția Bastonului cu senzori pentru nevăzători, în 2005 la Expoziția Internațională de Invenții, de la Geneva- Elveția. Anul acesta a câștigat premiul TOYP România 2016, și este nominalizat și la nivel mondial la premiile TOYP. Continuă să lucreze la noi descoperi și să dezvolte noi inovații.


Dacian Pășcuță

Dacian Pășcuță

Scriitor, Marketing Consultant at Lorand Soares Sasz

Dacian Pășcuță este un căutător pentru cunoaștere. În viața de zi cu zi, inspiră schimbare în mediul de afaceri din România, prin textele pe care le scrie și sesiunile de coaching cu antreprenorii care își doresc mai de la ei. De 3 ani colaborează cu Lorand Soares Szasz alături de care a scris și o carte despre blocajele de inspirație. Titlul prezentării din cadrul conferinței JCI : Nu toate drumurile merg la Roma


Bogdan Rațiu

Bogdan Rațiu

Profesor de limba și literatura română, speaker TEDx Târgu-Mureș în 2015, nominalizat la TOYP România 2016

Bogdan Rațiu predă limba și literatura română la liceul Bolyai Farkas de 8 ani și începând cu anul 2012 organizează anual o conferință națională ”Experiențe didactice în context multicultural” la care participă profesori din întreaga țară. Munca pe care o depune se reflectă în numeroși tineri pe care i-a creat în spiritul creativității, a descoperii și valorificării umanității din ei înșiși și prin dorința de a reconstrui cultura și dinamismul intercultural al tinerilor. Profesor tânăr entuziast și ambițios, prin toate acțiunile sale Bogdan demonstrează că reușita în carieră se poate face prin muncă, perseverență și consecvență.

Prețul biletelor :

– 50 ron preț normal

– 40 ron preț early-bird, valabil pentru cei înscriși până la data de 31.10.2016 ora 23:00

Parteneri Conferința JCI - Drumul spre succes