Pages Navigation Menu

Conferinta “Cheia Dezvoltarii Afacerii Tale”

APLICĂRILE S-AU ÎNCHEIAT! Dacă nu ai reușit să te înscrii, nu intra în panică. Te așteptăm astăzi (sâmbătă, 11 Oct. 2014) la Hotel Concordia (Piața Trandafirilor nr. 45) unde vei putea achiziționa biletul PE LOC (70 RON).

Ce? Când? Unde?


Cine: JCI Târgu – Mureș
Când: 11 octombrie 2014, între orele10:00 – 16:00
Unde: Hotel Concordia

Teaser Video

Speakers Video

 

 

cheia-dezvoltarii

Partners Video

Această conferință are ca principal obiectiv dezvoltarea mediului de afaceri local și, totodată, stimularea competitivității agenților economici.

Caracterul practic al evenimentului ”Cheia dezvoltării afacerii tale!” se datorează atât faptului că abordează unele dintre problemele cele mai marcante cu care se confruntă întreprinzătorii precum și secțiunilor de dialog deschis între participanți și invitați.

Ce vei învăța?


 • Cuvant de deschidere – Ce este JCI
 • Despre vanzari – ”Inima unei afaceri!”
 • Taxe si Impozite în România
 • Performanța echipei tale
 • Managementul calității
 • Marketing Online

Această conferință este pentru tine dacă:


 • Ai o afacere și te confrunți cu un obstacol
 • Te gândești să-ți deschizi o afacere, dar nu știi exact încotro să o iei
 • Activezi într-unul din domeniile mai sus menționate și dorești să afli mai multe informații de la experți cu rezultate dovedite
 • Vrei să-ți crești vânzările, să-ți fidelizezi clienții și să câștigi mai mult
 • Nu cunoști ”chichițele” legislative foarte bine
 • Ai vrea ca membrii echipei tale să fie mai motivați, sa se implice mai mult, să aibă initiativă, să găsească soluții la probleme
 • Ai o afacere și te confrunți cu un obstacol
 • Vrei să primești feedback pozitiv de la clienți, să fii perceput ca un furnizor credibil, să obții certificarea ISO
 • Vrei să te dezvolți în mediul online, dar nu știi cum

Ce pierzi dacă nu participi?


 • Posibilitatea de a ți se răspunde cu soluții punctuale si specifice la problemele curente cu care te confrunți
 • Posibilitatea de a cunoaște o serie de antreprenori din orașul tău și de a crea relații profesionale sau personale de calitate
 • Posibilitatea de a cunoște profesioniști de renume și de a discuta cu ei

Toți cei înscriși vor beneficia de un tarif special la seria de evenimente „Clubul Antreprenorilor  JCI” ce se vor organiza lunar și care vor reuni antreprenorii din județ!

Speakeri


János Bereczki | Director Creditare la Opportunity Microcredit

“Performanța Echipei”

Ca Director General Adjunct al Opportunity Microcredit România, János Bereczki coordonează activitatea mai multor departamente, precum vânzări, risc sau comunicare și marketing. Atât în viaţa sa profesională cât şi cea individuală, el s-a dedicat să găsească răspunsuri la întrebări referitoare la dezvoltarea întreprinderilor mici şi micro, sau la problemele economice şi sociale ale perspectivelor de dezvoltare. Folosind experienţa şi cunoştinţele sale economice, comerciale, corporative lucrează din greu pentru a oferi oportunităţi întreprinderilor mici şi micro.

Birtha Attila | Trainer si Specialist Online Marketing

“Marketing Online”

Fondator proClick.ro, agentie de performance marketing de top din Romania, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu alaturi de branduri online de renume, abordeaza noua lume a marketigului digital dintr-o perspectiva pragmatica.

De profesie informatician, este pasionat de solutiile de automatizare care asigura scalabilitatatea campaniilor de marketing online.

In calitate de partener si trainer certificat Google participa activ in educarea pietei.

Stelian Burduhos | Președinte JCI România 2014

“Ce este JCI? Ce ne motivează”

Stelian a debutat in domeniul vanzarilor, evoluand pana la pozitia de Group Manager al brokerului de asigurari Kunden Broker. Ulterior, a efectuat un stagiu de practica internationala in Germania in cadrul companiei Mountek GmbH, la terminarea acestuia preluand pozitia de reprezentant regional al companiei in Romania, iar din 2010 devine membru al echipei BT Asset Management. Ulterior este implicat ca si expert regional in cadrul proiectului “Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” si in diverse proiecte de training pe arii precum vanzari, product placement, customer care, CSR si soft skills.

Din dorinta de a aduce o schimbare pozitiva in comunitate si pasiunea pentru voluntariat, este implicat punctual ca si alumnus in training-uri si proiecte AIESEC, iar din 2008 este membru in cadrul organizatiei Junior Chamber International, ocupand roluri precum VP Internationalism, Presedinte Local JCI Cluj, VP Dezvoltare & Business Transilvania si in prezent Presedinte in cadrul JCI Romania.

Ciprian Sabău | Contabil și Owner Sabău & Asociații – Expertize Contabile

“Taxe și impozite în România”

Este co-fondator şi asociat senior al societăţii de expertiză contabilă Sabau & Asociatii Expertize Contabile S.r.l. Prin activitatea sa în cadrul firmei de contabilitate încearca să aducă o nouă abordare în relaţia cu clienţii din punct de vedere al contabilităţii societăţilor comerciale şi al “vieţii financiare” al acestora, promovând dialogul şi comunicarea pro-activă ca şi soluţie de programare financiară şi fiscală pentru companii şi IMM-uri. Compania pe care cu drag o coordoneaza este membra CECCAR, ANEVAR si de curand ACCA. De mai bine de 4 ani promoveaza responsabilitatea sociala a companiilor in comunitatile de care acestea apartin, fiind si expert certificat CSR, membru fondator al Corpului Profesionistilor in Responsabilitate Sociala din Romania si coordonatorul regional al Centrului RSC Actionam Responsabil – Regiunea Centru. Backgroud in corporate finance management si o experienţă si implicare activa de mai bine de 14 ani în organizaţii non profit din diverse domenii, social, ecologic, cultural.

Brîndușa Mureșan | Owner și Trainer la Business Management and Marketing Academy

“Managementul Calității”

Dupa un master in PR si comunicare si un postuniversitar pe managementul IMM-urilor, Brindusa a absolvit un program de MBA in Marea Britanie. De 12 ani lucreaza in consultanta, specializarea ei fiind implementarea sistemelor de managementul performantei si calitatii, domeniu in care a lucrat cu peste 300 de companii din verticale de business diverse. Din 2004, colaboreaza cu universitati si centre de pregatire manageriala din Romania, Marea Britanie, Germania si Austria in calitate de trainer si lector.

Florin Somodi | Sales Manager și Trainer

“Vânzările – “Inima uneri afaceri””

Absolvent al Academiei de Advocacy Timisoara, a urmat cursurile de specializare in advocacy si lobby organizate in cadrul proiectului Activ si Implicat. Este membru al gruplui de initiativa civica Lobby pentru Cluj, care a desfasurat in ultimii doi ani 8 audieri publice si peste 10 mese rotunde pe teme de interes maxim pentru comunitatea clujeana (regionalizare, calitatea serviciilor in sanatate, calitatea procesu lui educationala preuniversitar, costul si calitatea vietii in Cluj-Napoca, Lider si proiect pentru Cluj), prezent prin interventii in media locala (radio si TV) pe temele amintite. Speaker la TEDx Reghin 2012 pe tema Reinvent Communities.

Este Presedinte 2014 al Junior Chamber International (JCI) Cluj, coordoneaza proiectul Active Citizens Cluj (ACT) al JCI Cluj ce consta in sesiuni de pregatire in advocacy (influentarea deciziei publice) pentru tineri lideri (liceeni, studenti si membri ai ong-urilor). Proiectul are drept scop profesionalizarea campaniilor tinerilor de influentare a politicilor publice si deciziilor administrative.

Agenda


Cat si cum platesc?


Early Bird

NU MAI ESTE VALABIL!

 • 1 Loc
 • Platesti prin transfer bancar
RON50

Standard

NU MAI ESTE VALABIL!

 • 1 Loc
 • Platesti prin transfer bancar
RON60

Pe Loc

11 Oct.

 • 1 Loc
 • Platesti la fata locului
RON70
 • Bilet tombola (optional): +20 RON.

Daca in formularul de aplicare ai ales EARLY BIRD sau STANDARD, atunci te rugam sa efectuezi plata corespunzatoare optiunii pe care ai ales-o, prin transfer bancar, in contul JCI Mures. De asemenea in cazul in care ai ales sa participi la tombola, nu uita sa achiti si taxa de participare la tombola (+20 RON) in acelasi timp cu efectuarea platii pentru taxa de participare la conferinta.

Datele bancare JCI Mures sunt:

Asociatia Junior Chamber International Tg Mures

CUI: 26629013

IBAN: RO93RNCB0188114965720001, Banca Comerciala Romana Sucursala Central Tg Mures

Daca ai ales sa platesti la fata locului, atunci te asteptam la Hotel Concordia pe 11 Oct. unde vei plati taxele de participare aferente.

Tombola cu premii!


Pentru doar 20 RON in plus, poti participa la tombola cu premii oferite de partenerii nostri.

tombola-v2

 

Parteneri


Parteneri Conferinta


Parteneri Media Conferinta