Adventure Life

adventure life - hai afara

Obiectivul principal al proiectului implică crearea unei comunități active care să ajute la reducerea numărului de ore petrecut de copiii și tineri în fața calculatorului, tabletei și a televizorului. Se estimează că un copil petrece în medie între 3-9 ore pe zi în fața unui monitor având ca rezultat creșterea incidentelor de obezitate, lipsă de atenție la școală, agresivitate și lipsa abilităților sociale și a spiritului de a se implica.

Astfel, în cadrul programului am contruit o bază logistică de jocuri de echipă la Platoul Cornești și urmează să avem următoarele evenimente majore:

  1. Pe data de 17 octombrie îl avem ca invitat pe alpinistul tehnic Torok Zsolt (a fost pe Everest la momentul cutremurului, a condus prima expediție românească pe Anapurna, a cataract în premieră românească Trilogia Alpilor) ca si vorbitor motivational.
  2. Pe data de 18 octombrie organizăm evenimentul ”Hai afară!”, la Platoul Cornești. În cadrul evenimentului invităm corporațiile la jocuri de echipă și la o cursă de obstacole. Aceștia pot să vină cu copiii care vor participa la diverse ateliere și activități: orientare, căutare de comori, noduri, cățărare, alergare, bicicletă. Seara va fi un foc de tabără și un guiaș.

image

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.