Pages Navigation Menu

11even experiences Târgu Mureș

11even_bannersite

11even experiences Targu Mures

14 Noiembrie 2015, la Hotel Grand

V-ați întrebat vreodată de ce copiilor le plac atât de mult poveștile, în special cele cu final fericit? Acestea trezesc în mintea și sufletul lor emoții și trăiri, dezvoltându-le astfel imaginația și dându-le încrederea că orice e posibil, și atunci, de ce să nu mai ascultăm povești odată ce ne facem „oameni mari”? Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră.

Informații despre accesul la eveniment

Evenimentul « 11even Experiences » face parte din seria națională de evenimente social – motivaționale, având tema „Despre oameni frumoși și poveștile lor”. 11even înseamnă 11 personalități, care, timp de 11 minute împărtășesc celor din sala experințele lor, trăirile, fricile sau necazurile peste care au reușit să răzbată. Este un eveniment in care impartașim emoții și, mai mult decât orice, ajutăm. Vă invităm să petreceti câteva ore excepționale, într-o companie deosebită! A doua ediție a evenimentului 11even Experiences Târgu Mureș va avea loc în data de 14 noiembrie 2015, la Hotel Grand începand cu ora 10:00.

Cora_Muntean

Cora Muntean

Jurnalist

Unul dintre corespondenţii teritoriali cu „greutate”, a început să facă presă acum 24 de ani cu gândul de a deveni o jurnalistă foarte bună. A făcut parte din echipa Evenimentul zilei, Realitatea TV, televiziunea Târgu-Mureş şi în prezent colaborează cu Europa FM. „Îmi pun adesea întrebarea dacă jurnalismul românesc mai slujește principiul informării publice. Presa trebuie să satisfacă nevoia de informare a publicului, nu setea de senzațional. Cred că acum ne aflăm în faza în care satisfacem setea. Și, cu cât o satisfacem mai mult, crește.”


Vizi Imre

Muzician

Învăţând singur chitara de la vârsta de 14 ani, a reuşit să devină celebru şi să ne încânte auzul prin emisiunea Vocea României şi concursul Eurovision unde a ocupat locuri fruntaşe. Mândrie mureşeană, Vizi ne va vorbi despre legatura între o viaţă armonioasă şi muzicalitatea pe care o putem regăsi în fiecare dintre noi.


Simona Ciff

Psiholog

Simona se autodescrie ca fiind un om simplu, care a încercat de-a lungul vieţii să înveţe din experienţele de viaţă prin care a trecut. De când era mică i s-a spus că are un dar să ajute oamenii. Cu timpul, şi-a cultivat acest talent şi acum poate oferi celor din jur cadoul cel mai de preţ – acela de a-i încuraja, de a vedea ceea ce este cel mai frumos în ei şi de a-i motiva să se ridice, să lupte şi să creeze cea mai bună versiune a lor.


Baghiu Maria Despina

Profesor doctor in pediatrie

Profesor doctor în pediatrie, cu supraspecializare în oncologie pediatrică, d-na dr. Baghiu şi-a dedicat întreaga activitate profesională studenților, rezidenților și copiilor cu boli hemato-oncologice. Spirit umanitar şi generos, este de asemenea membru fondator al Asociaţiei ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII CU CANCER (2007), asociaţie căreia i se alătură 11even Experiences pentru a ajuta copiii care se înfruntă cu astfel de probleme medicale. Ne va vorbi despre importanța comunicării dintre medic și pacient, provocarea de a fi medic pediatru și frumusețea de a fi parte din miracolul vindecării copiilor.


Ioan Sabau Pop

Prof. Univ. Dr. Emerit

În continuare, vă prezentăm o personalitate importantă pe piața locală. Domnia sa, un reputat specialist în drept privat, profesor la Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, membru al Curții Interna­ţio­nale de Arbitraj Internațional de pe lângă Camera de Industrie și Comerț a României, este recunoscut pentru implicarea sa deosebită în sfera conservării patrimoniului național. Acesta ne va vorbi despre drept ca fiind mai mult decât o meserie -o modalitate de a influența viața întregii comunități.


Gabriela Farczadi

Laborant biolog

Membru fondator al asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer”http://www.ipcc.ro/ro/ Lucrând doar 10 ani în domeniul medical, Gabriela a trecut la activităţi private şi de câţiva ani dezvoltă împreună cu familia o afacere în domeniul comerţului on-line. În urmă cu 10 ani, a trecut printr-o provocare de sănătate a propriului copil, dar împreună au luptat şi au învins boala. Acesta a fost motivul pentru care s-a decis să înfiinţeze o asociaţie care să sprijine copiii cu leucemie şi cancer. Asociaţia funcţionează de 8 ani, are ca membri fondatori medici, asistente, profesori şi oameni de afaceri şi se bazează pe deschiderea şi sprijinul societăţii civile, a oamenilor de afaceri şi a organizaţiilor de diferite profiluri. Motto-ul ei este „Împreună facem minuni”.


Hedi Hoka

Psiholog

Hedi Hoka este doctor în psihologie, autoarea bestsellerului „Iubesc să fiu femeie”, promotoare a sănătăţii mentale şi a echilibrului viaţă-muncă prin reducerea stresului. A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA. O personalitate optimistă, deschisă, autentică şi implicată în arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care aduce neuropsihologia mai aproape de oameni. Lucrează atât cu companii, cât şi individual, cu persoane care doresc să dobândească productivitate, fericire personală şi o viaţă mai echilibrată, lipsită de anxietate. Este implicată activ în strângere de fonduri pentru copii cu nevoi speciale şi conduce grădiniţa BioBee.


Cornel Marian Hoza

Antreprenor

Unul dintre membrii fondatori şi preşedintele organizaţiei Beard Brothers, probabil cea mai non-conformistă organizaţie din România, Cornel a dezvoltat şi propria firmă de design grafic şi web. În cei doi ani de activitate ai organizaţiei, a reuşit să îndeplinească tot ce şi-a propus, fiind întotdeauna implicat în cel puţin un proiect. Ideile sale de a schimba mentalităţile persoanelor şi de a face lumea un loc mai bun sunt targetate nu doar pe ajutorarea oamenilor, ci şi pe educarea acestora în a se ajuta pe ei înşişi. Cornel nu doar susţine, ci şi trăieşte ideea că nimic nu este imposibil de obţinut, neexistând probleme, doar soluţii. Îl poţi vedea în data de 14 noiembrie la 11even experiences!


Octav Russu

Medic primar ortoped-traumatolog

Interesat de chirurgia deschisă şi artroscopică a genunchiului, membrul mai multor societăţi naţionale şi internaţionale de profil, şef lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, disciplina ortopedie, Octav insuflă aceleaşi pasiuni propriilor studenţi, fiind votat ca preferatul acestora. Îşi doreşte să nu se mulţumească niciodată să ajungă la o „ţintă” în sensul clasic al cuvântului, pentru că pe măsură ce ajungi la una, apar altele mai multe şi mai interesante, asta bineînţeles în condiţiile în care nemulţumirea este doar un motor, nu o stare de a fi. Răspunsul la o întrebare deschide cel puţin alte câteva noi întrebări. Îşi doreşte ca lumea să fie mai bună, mai frumoasă, mai deschisă, iar lumea ortopedică să fie mai bine pregătită din punctul de vedere al meseriei, oricare ar fi nivelul profesional al ortopedului (rezident, specialist, primar). Consideră că traiectul ascendent trebuie să facă parte din ADN-ul oricui – atingerea unui platou implică un traiect orizontal, urmat de unul descendent, ceea ce nu este deloc constructiv.


Victor Miron

Scriitor

Românul devenit celebru în presa internaţională datorită campaniilor sale inedite de promovare a lecturii în spaţiile publice, este un idealist cu iniţiativă, creând campania “Cu cărţile pe faţă” şi fiind autorul mai multor cărţi bine-primite de generaţia tânără. Ideea ca transportul public să fie gratuit dacă în timpul călătoriei citeşti o carte – campanie implementată la Cluj, l-a făcut pe Victor celebru în presa internaţională, începând cu Europa şi până în Peru. A câştigat premii pentru cel mai bun blog, a creat numeroase campanii atipice, a scris patru cărţi şi continuă să fie bibliotecar la o bibliotecă inedită din cadrul unui service auto din Cluj şi autor narator în povestea Service Auto lovi. Cea mai mare provocare? Să îl convingă pe Mark Zuckerberg să-şi facă un book-selfie şi să o pună ca poză de profil pe Facebook.


Dan Maşca

CEO şi director Reea
Asociaţia “Împreuna pentru copiii cu cancer” s-a înființat în Târgu-Mureş, în ianuarie 2007.

Este o organizatie cu caracter umanitar, nonprofit, apolitică și nonguvernamentală.

Scopul principal al Asociaţiei “Împreună pentru copiii cu cancer” este ajutorarea copiilor bolnavi de cancer şi finanţarea / sponsorizarea Secţiei de Hemato-oncologie Pediatrică din Târgu-Mureș.

Numărul copiilor bolnavi de cancer creşte anual cu 15-20 de cazuri noi.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul asociației, precum și pagina lor de Facebook.

logo_asociatia_ipcc

Bilete

Student – 30lei*
Standard – 50lei
VIP – 100lei**

Modalitățile de plată:

– la fața locului (în acest caz vă rugăm să veniți de la ora 9:30 pentru înregistrare)

– virament bancar în contul JCI (Asociația Junior Chamber International Târgu Mureș, RO93RNCB0188114965720001)

Biltele se pot procura și direct de la membrii JCI:

– Carmen Moldovan – tel : 0741 439 381

– Crina Laszlo – tel : 0744 563 304

*Vă rugăm să vă prezentați cu carnetul de student la eveniment.

**Include o sesiune de networking cu toți speakerii și echipa după eveniment și degustare de vin.

Înregistrează-te

Sponsori

11even - sponsori

Suporteri

11even - suporteri

Parteneri Media

11even - parteneri media